Tom Ford solbriller med inspiration fra Dior

 

Disse super fede solbriller skulle være en del af Tom Fords 2011 kollektion. Vi har dog ikke kunne finde, hverken model nummeret eller navnet nogen steder. Men der findes både billeder og reklame materiale, se det første billed, hvor modellen er på. Så den må være en del af den nye 2011 kollektion. Så snart navnet og model nummeret er fundet, så vil det selvfølgelig blive oplyst her på bloggen.

Modellen har fundet sin inspiration i Christian Diors Rasta 1, som var super populær for 4-5 år siden. Så man kan kalde det en moderne udgave fra Tom Ford af denne klassisker.

Det er især modellens form og siderne, som minder utrolig meget om Dior Rasta 1. Fronten har dog det klassiske Tom Ford design, som blev verdens kendt med modellen Whitney! Også kendt som, Tom Ford krydset, hvor stellet danner et kryds imellem glassene.

Der er ingen tvivl om, at denne model kan blive en af Tom Fords bedst sælgende modeller nogensinde. For det første er den meget feminin, og solbrillen er stor og cool. Derudover så var Dior Rasta 1 et hit, og en moderne udgave af dette hit, vil helt sikkert sælge godt, og der vil være mange piger og kvinder, som vil elske modellen. Sidst men ikke mindst, så er den født til kendiser ala Paris Hilton mm. Store solbriller som er poppede og eksklusive, er altid et hit i Hollywood. Og får Hollywood tøserne øjnene op for modellen, så er der ingen tvivl om, at den vil blive voldsomt eksponeret i diverse modemargasiner og blade i år. Og det vil medføre et øget salg!

Det største problem pt er dog, at modellens navn og model nummer er svær at finde, og den umildbart ikke sælges online. Vi har tjekket 6 webshops, som alle har store udvalg af designer solbriller. Ingen af disse webshops har dog modellen i sortimentet pt. Måske dette er en limited edition, eller måske lanceres den først senere på sommeren?

Så snart vi får flere informationer om denne super fede solbrille, så deler vi dem selvfølgelig med vores læsere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.