Tom Ford solbriller med CATEYES hitter!

 

Vi har efterhånden omtalt dette emne mange gange her på bloggen, men nu omhandler endnu et indlæg altså Tom Fords cateyes succes. For det var som bekendt den kære Tom Ford, som startede hele dillen med cateyes solbriller og briller for snart 2-3 år siden. Kort tid efter sprang Prada med på vognen, og det gjorde blot, at hele catyeyes dillen udviklede sig. Sidenhen er både Louis Vuitton, Christian Dior mm hoppet med på vognen, og Prada har givet den max cateyes gas, da cateyes næsten er blevet en standard model i Pradas solbrille kollektioner.

Men nu er hele cateyes succes gået “back t basic”, for Tom Ford kom med endnu en cateye solbrille med modellen Nikita. Og billedet herover viser vist det hele. Nikita er blevet en giga succes!

De kendte i Hollywood elsker denne solbrille model, og forbrugerne elsker den ligeledes. Med andre ord, så har Nikita solbrillen kun fået rosende ord fra ALLE. Og det er næppe tilfældigt. For det er en super fed solbrille, som giver så meget til personen, som bærer den. Cateyes kombineret med flere små detaljer gør, at modellen både giver et diva look, men gør det på en klassisk og afdæmpet måde. Hvis du kigger på billedet, så kan du selv se, hvor cool den er, og hvor klassisk og afdæmpet den faktisk er.

Så når den kære Tom Ford gør noget, så skaber han både mode, men han nyder også super godt af det selv. Og så kan vi kun afslutningsvis sige, at ham Tom Ford er født med solbriller på hjernen. For hvordan gør han det? Han designer og skaber den ene succes model efter den anden. Og hver gang siger kritikerne, at nu er det ved at være slut, men så trækker Tom Ford blot en ny mega sælger op af hatten i den nye kollektion. Han er et solbrille geni, og det kan INGEN tage fra ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.