Rayban solbriller med cateyes!

 

Vi har tidligere her på bloggen omtalt, hvordan Tom Ford gjorde cateyes solbrillerne moderne igen, og hvordan Prada videre førte trenden med en masse lækre modeller. Det var faktisk Prada, som har holdt trenden i live i de sidste 1-2 år.

Men nu vil flere af de store brands også være med, og de udfordre med nye modeller Tom Fords og Pradas dominans. Dior har lanceret 2 modeller i deres 2011 kollektion, som tydeligt er målrettet mod cateyes kunderne! Men også Rayban har fundet inspiration i de moderne og eftertragtede modeller.

I 2011 kollektionen indgår der flere modeller, som har det karismatiske katteøje design. Som du kan se på ovenstående billed, så har Rayban formået at blande de klassiske Rayban designs med cateyes. Det er der kommet 4 meget fede og lækre modeller ud af. De er primært målrettet mod kvinder, som gerne vil have det lidt old school look, og mon ikke “the Rayban touch” kommer til at sælge godt?

Vi har endnu ikke set modellerne IRL, men ud fra alle de billeder, som vi dog har fået set, der ser modellerne meget elegante og Rayban agtige ud. Der er lagt vægt på komfort, og de har alle Raybans kendte træk. Tænker man lidt tilbage i tiden, så er det kun 1-2 år siden, hvor Rayban var totalt hot, og disse nye modeller kan måske bringe en ny Rayban æra?

Det er i hvertfald et spændende tiltag, som Rayban her kommer med, og disse solbriller bliver måske nogle af de hotteste i 2011. Det kan kun tiden vise!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.