Prada skaber en lækker solbrille style 2012

 

 

 

Prada har gjort det igen. Det startede med den famøse Prada Baroque solbrille, som skabte opsigt verden over. Den var anderledes og nytænkende, samtidig med at den var lækker og moderne. Den blev fra dag et et mega hit, og da solbrillen kun blev solgt i Prada egne butikker, medførte det et run på flere butikker fra ivrige kvinder, som ville sikre sig et par.

Derefter blev Prada farvernes mærke. Det klassiske firma lagde stilen om, og flere af solbriller modellerne blev med pang farver, som selv personer fra 1980´erne ville have svært ved at konkurrere med. Men det var nye tider, og Prada gik farvernes vej.

Nu har Prada så gjort det igen i 2012. Med lanceringen af SPR 60OS skiller Prada sig i den grad ud fra mængden. Ikke at modellen høre til de billigere solbriller fra mærket, men fordi SPR 60OS har et meget unikt og cool design kombineret med nogle fede farvekombinationer. Og når det er Prada, så betyder det et sikkert hit.

Modellen har fået meget opmærksomhed verden over, især indenfor modekredse, hvor flere har kigget med spænding på denne nyhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.