Når solbriller bliver til briller fra Tom Ford

Ovenstående er to reklamer fra Tom Fords nye 2011 kollektion af eyewear – briller.

Som sædvanligt så står den på sexappeal, når det er en Tom Ford reklame, hvilket der intet underligt er i. Og reklamerne opbygning er i traditionel Tom Ford stil. Så heller ikke her skiller de sig ud på nogen måde.

Men tager du derimod, og kigger på brillerne, som personerne har på, så begynder det faktisk at blive en smule interessant!
Tom Ford har i de sidste 6 år skabt en trend indenfor solbriller, hvor han har skabt flere modeller til både ham og hende, som har været helt unikke. Solbriller som ingen andre har skabt tidligere!
Nu har Tom Ford så taget det bedste fra hans solbrille kollektioner, og overført dette til brille kollektionen. Cateyes briller og retro herre briller i bedste Tom Ford stil er resultatet. Og det er faktisk en smule sjovt, når man tænker på, at begge brille modeller først har hittet som solbriller, og nu muligvis bliver et hit som briller. Det er set tidligere, at andre mærker har forsøgt det samme stunt, men indtil nu er det desværre ikke lykkes særligt godt. Kun Rayban kan prale af, at den kendte Wayfarer model både har været et hit som solbrille og indenfor de seneste to år som brille model. Ellers er der ingen andre succes historier.

Derfor er det en satsning af de større, som Tom Ford har taget, men mon ikke de bliver et hit ligesom alt andet, som den mand røre ved?

En tanke om “Når solbriller bliver til briller fra Tom Ford”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.