Michael Kors – Amerikansk Glamour!

Michael Kors er blevet synonymet med Glamour af højeste klasse, og sådan har det været i mange år. Efter sit store gennembrud hos Celine, hvor han skabte accessories kollektion på accessories kollektion med kæmpe succes, er han gået solo, og har skabt sit eget kæmpe brand i USA og store dele af verden.

Tasker, bælter, punge og accessories generelt, er det som Michael Kors er slået igennem på hidtil. Designet har været stilrent, dog med et Michael Kors touch, og den har ramt lige i tidens trend.
Men efter sidste års super fede solbrille kollektion, har mærket pludselig fået en plads i solbrille elskernes hjerte. Og det er med stor grund!

Runde kanter, Bamboo, MK Logoer og lækre detaljer er blot noget af det, som gav den store succes. Og med de super lækre solbrille modeller, som Michael Kors har lavet, så er det jo ikke svært at forstå, hvorfor mærket er blevet stort! Det er helt sikkert kun begyndelsen på et nyt eventyr, hvor den Amerikanske designer skaber fortællingen. Det bliver virkelig spændende at følge solbrille kollektionen for 2011, hvor Michael Kors for alvor har noget at leve op til. Han har fået skabt en fast kunde gruppe, som er kræsen, har stil, de har kant og så ved de hvad der er “in” her og nu. Så Mr. Kors må hive endnu en kanin op af hatten, og overraske os alle med en ny super kollektion.

Michael Kors solbriller er tidens glamour “the American way”!

En tanke om “Michael Kors – Amerikansk Glamour!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.