Mercedes – Endnu en tysk stjerne

En af Tysklands største og mest kendte bilproducenter har lanceret et solbrille mærke, som kommer til at vinde frem i de kommende år. Dette vil ske både via navnet, men helt sikkert også via de super fede kollektioner, som der bliver skabt.
Mercedes Solbriller er ganske enkelt super lækre i designet og rammer lige i tidens trend. Der er langt vægt på et unikt look med dertil hørende unikke mortorsports detaljer, og så er kvaliteten bare tip top. Mercedes Solbriller følger virkelig den tyske mentalitet med høj kvalitet og sublimt forarbejde.

Selve solbrillerne og brillerne er meget simple i designet, og henvender sig især til motorsportsfolket eller bare generelt til folk med benzin i blodet. Men enkelheden og detaljerne vil også tiltale en stor del af modeelskerne, da Mercedes i samarbejde med Allison, har skabt nogle formidable kollektioner, der udstråler mangfoldighed, global inspiration og kvalitet.
Der er både store og små modeller, sporty og fashionagtige, men ens for alle er den gennemførte stil og forståelse for brugerens behov.

Kan denne sikre stil forsætte, så vil Mercedes Solbriller & Mercedes Briller blive blandt nogle af bestsellerne i de kommende år, og det bliver utroligt spændende at følge udviklingen!

Læs historien om John Richmond her.

2 tanker om “Mercedes – Endnu en tysk stjerne”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.