Marc Jacobs solbriller, historien om manden og succeen!

Marc Jacobs, også kendt som MJ, er en lang succes historie om en amerikaner, som havde en drøm og nogle ualmindelige evner. Han blev født den 9. April 1963 i New York City. Det var i og omkring New York at Marc Jacobs voksede op, og det var specielt via hans fritidsjob i Charivari, en modeforretning i New York City, at han fik smag for mode og design.

Fra fritidsjobbet gik studierne videre over Parsons The New School for Design i New York City. Her vandt han adskillige priser for sine unikke designs, og det var også i denne tid at Marc Jacobs lancerede sin første “kollektion”. Han designede en linie af håndvævede sweaters og solgte disse under sit eget navn. Og dette var sådan set begyndelsen på det berømte MJ – Marc Jacobs brand, som senere er blevet verdenskendt. Under sit studie begyndte Marc Jacobs at designe for Perry Ellis, et kendt amerikansk mærke. Han designede flere store succes kollektioner, og dette medførte også at han søgte nye veje i 1993.

Med Robert Duffy grundlagde han Jacobs Duffy Designs Inc. som stadig eksisterer den dag idag.

Succeen fortsatte og i 1997 overtog Marc Jacobs posten, som Kreativ Direktør i Louis Vuitton, verdens mest kendte modebrand, og verdens største modehus. I sin tid har han skabt mange lækre kollektioner og han har været meget nyskabende for Louis Vuitton, da Marc Jacobs har en helt anden måde at tænke mode på. Succeen hos Louis Vuitton har været så stor, at Marc Jacobs den dag idag stadig besidder posten, som en af branchens mest magtfulde designere.

Idag består mærket af følgende linier:

  • Marc Jacobs
  • Marc by Marc Jacobs

Marc Jacobs Solbriller er kendetegnet ved moderne former og look. Solbrillerne er ofte unikke, og fyldt med lækre detaljer. Det er især det vovede, som kendetegner Marc Jacobs Solbriller, som altid skiller sig ud fra mængden. Marc Jacobs skaber kun produkter, der afviger fra det normale, således at brugeren kan udtrykke sin individuelle stil, og vise at vedkommende tør gå egne veje. Også farverne er vigtige for Marc Jacobs, som ofte benytter ualmindelige farver i sine designs og kollektioner.

Marc Jacobs har åbent erklæret, at han er bøsse og er idag sammen med en brasilianer. Han skal giftes her senere på året, hvilket nok bliver et af årets største bryllupper.

Sådan undgår du at købe falske solbriller eller andre varer online!

5 tanker om “Marc Jacobs solbriller, historien om manden og succeen!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.