Louis Vuitton Poppy – Solbriller med stil og charme

Louis Vuitton har gjort det igen!!! De har skabt et par solbriller, som både er eksklusive, elegante, smukke, charmerende og moderne! Modellen hedder Poppy, og den bliver med sikkerhed en af de hotteste solbrille modeller i 2011.

LV har taget det bedste fra deres model ELLA, og overført det til Poppy, som har alt. Super fedt stel, hvor detaljen rundt omkring glassene er mega fed! Dertil kommer det lille logo på begge sider ved glassene, hvor stel og glas mødes. Desuden er Louis Vuitton graveret på siderne meget diskret. Alt i alt en virkelig feminin og fed solbrille!

Modellen fås i to farver. Den ene i sandfarvet og mørkebrun, mens den anden er i sort, sølv og lyserød.

Louis Vuitton har virkelig fået fat i solbrille markedet i de sidste to sæsoner, både indenfor herre og dame solbriller. LV er innovative og kreative på et helt nyt plan, og kollektionerne er meget nye og anderledes i forhold til alle andre brands. Se evt på den nye SS 2011 kollektion, som virkelig sparker røv!

HUSK AT LOUIS VUITTON KUN KAN KØBES I DERES BUTIKKER ELLER PÅ DERES EGEN WEBSHOP! Alle andre forhandlere sælger falske produkter!

Du kan se LV webshop ved at klikke her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.