Lacoste solbriller vil indtage verden!

Lacoste er et af Frankrigs store modehuse, og mærket har oplevet store op- og nedture siden starten i 1933. Men siden årtusinde skiftet er kurven og efterspørgslen kun gået en vej, og det får nu indflydelse på solbrille kollektionerne.

Lacoste har nemlig fra AW 2010 kollektionen valgt at skrifte fra Charmant Group, som er Asiens største solbrille producent af license brands, til den verdens kendte producent Marchon. Og skiftet beviser, at Lacoste mener det alvorligt med deres solbrille kollektioner, og at Lacoste solbriller skal have en større andel af total markedet for designer solbriller.

Marchon designer og producere idag mærker som

Så der er ingen tvivl om, at Lacoste vil have en større markedsandel via Marchons kæmpe netværk af forhandlere og butikker. Og Marchon er en dygtig design og produktions firma, som har kompetencerne til at udvikle Lacostes eyewear kollektioner fremadrettet.

Der er ingen tvivl om, at Lacoste allerede i 2011 vil opleve en vækst, og at mærket vil blive standard hos rigtig mange optikere. Derfor bliver det også super spændende at følge udviklingen, og se om der sker nogle ændringer i målgruppe mm. Men der kommer til at ske nyt, men i hvilket omfang det ved ingen endnu. Så vi må alle vente spændt på den nye kollektion og se, hvorhen Lacoste og Marchon vil både rent brand mæssigt, men også på forhandler siden.

Men en ting er sikkert, Lacoste solbriller er kommet for at blive!

6 tanker om “Lacoste solbriller vil indtage verden!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.