Just Cavalli – Ungdomssiden fra Roberto Cavalli

Just Cavalli er den ungdommelige linie fra Roberto Cavallis modehus. Just Cavalli så dagens lys i 1998, som en modsætning til Roberto Cavalli brandet, som var eksklusivt, men mere tilpasset til den ældre målgruppe, samt dem med mange penge. Målet med Just Cavalli var at lancere et mærke, som havde alle de bedste ting fra Roberto Cavalli brandet, men tilsætte det en ungdommelig sjæl, samt en masse farver.

Linien er MEGET udfordrende, og gør op med alle tidligere regler om, hvordan beklædning og accessories skal være. det betyder at varerne går lige fra at være rimlig simple men farverige, til lidt for smarte, og derfor meget grænse overskridende for mange. Men kontrasterne og den individuelle udfordring har gjort mærket populært, og det skete endda lyn hurtigt world wide.

Roberto Cavalli designer selv dele af Just Cavalli kollektionen, mens resten designes af licensholderne eller designere ansat i modehuset Roberto Cavalli.
Men uanset hvem der designer varerne, så skal de godkendes af Cavalli inden de bliver sat i produktion og til salg i butikkerne. Derfor er der stortset ingen afvigelser, lige meget om du vælger tøj, solbriller, smykker, parfumer, underwear mm. Alt følger den oprindelige ide, som Roberto Cavalli havde for mærket.

Inspirationen til mærket findes i naturen, ligesom inspirationen til mærket Roberto Cavalli. Dvs begge mærker har meget til fælles, selvom de er meget forskellige. Men kigger du godt efter, så vil du finde en masse basale fælles træk.

Som du kan se af billederne herunder, så er solbriller fra Just Cavalli meget anderledes en de mainstream mærker, som vi alle kender. Men det er en del af charmen, og modellerne er ofte meget moderne, og så sidder de virkelig godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.