Hugo Boss Solbriller – Fra nothing til top solbrille brand

Vi kender alle det Tyske mærke Hugo Boss enten fra deres klassiske herre- og dametøj, eller fra deres business beklædning. Og nu kommer vi alle til at kende dem for deres elegante, klassiske, stil rene og super fede solbrille kollektioner. Efter produktionen og designdelen er overladt til italienske Safilo (de har desuden mærker som Diesel, Gucci, Dior, Giorgio Armani, Emporio Armani mm i folden), har mærket Hugo Boss oplevet en voldsom vækst i salget af solbriller.

Hugo Boss er et gammelt mærke, som startede i første halvdel af det 19. århundrede. Boss var et af mange tyske firmaer, som fik en plet i historie bøgerne, for deres produktion af skjorter til det tyske SS under 2. verdenskrig. Det tog firmaet mange år at komme af med denne skamplet, men set i bakspejlet så styrkede dette blot firmaet.

Op igennem 1980´erne havde Hugo Boss sin storheds tid. Sammen med franske Lacoste, var Hugo Boss det mest fremtrædende mærke. Alle måtte eje Hugo Boss varer, og især deres jakkesæt var en succes. Det er jakkesæt selv den dag idag, hvor Hugo Boss anses for at være blandt verdens bedste. Du kan med andre ord ikke besøge et større firma uden at hovedparten af sælgerne, cheferne mm går i Boss jakkesæt.

Efter en længere årrække med en mildest talt elendig solbrille kollektion, skete der pludselig noget i 2008. Hugo Boss lancerede en solbrille kollektion, der virkelig var på niveau med deres tøj kollektioner. Stilen var enkel, retro og med de klassiske Hugo Boss detaljer og finesser. Og alle har taget solbrillerne til sig. Fra at være en ukendt og usynlig spiller på markedet, anses Hugo Boss solbriller idag, for at være en del af den dikterende mode, og de forhandles world wide. Det har altså kun taget Hugo Boss 2 år og to kollektioner, at blive anerkendt og blive elsket af forbrugerne.

Læs historien om Tom Ford her.

3 tanker om “Hugo Boss Solbriller – Fra nothing til top solbrille brand”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.