Flower Power Dolce & Gabbana solbriller

 

 

Dolce & Gabbana DG3061S

Dolce & Gabbana DG4077S

Som du kan se af ovenstående, så er Dolce & Gabbana blevet ramt af FLOWER POWER humør. Flere af solbrillerne fra den nye 2011 kollektion, er enten med inspiration fra 1960´ernes og 1970´ernes Flower Power kultur, eller med direkte print og look derfra. Og det er ikke kun solbrille kollektionen, som er med dette iøjenfaldende design. Nej store dele af den eksklusive tøj kollektion har også flower power look.

Det er fedt at se, at Dolce & Gabbana tør gå imod strømmen, og lancere nogle kollektioner, som er totalt anderledes end mainstream moden. Om tøj kollektionen bliver en succes er svært at spå om pt, men der er ingen tvivl om, at der er en større målgruppe til disse solbriller. Så der skal nok blive solgt en del solbriller, men det bliver mere eller mindre nok kun til kvinder.
Og så er vi tilbage ved en af de lidt ældre problemstillinger, som omhandler D&Gs manglende evne til at fange mændene med deres solbrille kollektioner. De ramte for få år tilbage en guldåre med 3 fede modeller, men siden hen har det været sparsomt med succes.

Der er ingen tvivl om, at hvis disse solbriller ender med at stor sælge, så vil vi i 2012 se en masse mærker, som lancere kollektioner med flower power print eller inspiration. Så måske Dolce & Gabbana skaber moden for 2012? Hvem ved?

Vi her på bloggen gætter på, at dette tiltag fra Dolce & Gabbana vil medføre en kommende trend i 2012, men det er blot et gæt, og vi kan om ca 9 måneder fortælle, om vi ramte rigtig eller ej 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.