Fendi solbriller – Faverigt 2011

Det ser ud til, at 2011 bliver året, hvor solbrillerne skal have mange farver, og hvor en masse grænser brydes ned. Fordomme knuses, og mange mærker overrasker positivt.

Ovenstående kunne nemt være fra en artikel om 2011 solbrille kollektioner. For hold da op, hvor sker der bare meget!

Prada går totalt farve amok, og er mere innovative end nogensinde før! De bryder samtlige grænser ned til det umulige, og overrasker gang på gang. Men mere om det senere.

Hvem havde lige set denne komme? Fendi solbriller og farver? Ikke bare farver, men skrigende farver!
Det var nok de færreste med lidt kendskab til Fendi, som havde forventet sådan et udspil. Selvom der er sket meget de senere år, så har Fendi aldrig været et mærke, som er gået helt ud til grænsen, og som har prøvet grænserne af. Men det ser som sagt ud til, at 2011 bringer nye tider, hvilket inkludere Fendis solbriller.

Designet på disse nye solbriller er meget utraditionelt, men absolut spændende og innovative. Det er en helt nye måde, at tænke solbriller på, og det vil uden tvivl være en model, som andre finder inspiration i! Meget simpel model, som alligevel er unik på grund af det simple men lækre design.
Farverne består af en neutral jordfarve, som er frisket op med en iøjenfaldende og lidt vild farve. Side stellet er meget simpelt, men det passer perfekt til solbrillernes opbygning, og det sørger for at fokus er på fronten af solbrillerne.

Hvordan Fendi er kommet på dette geniale solbrille design, det må og skal stå hen i det uvisse, men det beviser, at Fendi er påvej mod nye tider, og at gamle rutiner og regler er brudt ned i en verden, hvor det gælder om at følge udviklingen, men samtidig at gå sine egne veje!
Det bliver sindsygt spændende at se, hvordan resten af 2011 kollektionen fra italienske Fendi ser ud, samt at følge kollektionerne fremover, da de med garanti vil skabe nye trends!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.