Fendi – Pels og lædervarer i topklasse

Historien om Fendi tog sin begyndelse i 1925 i Rom i Italien. Adele Fendi åbnede den første Pels og Lædervarer butik, sammen sin man Edoardo Fendi. Butikken fik familie navnet Fendi, og så var et kommende modehus skabt.

Det var Pels og Lædervarer, som havde fokus og dengang var det uden det berømte FF logo. Fendi klarede sig godt, og blev hurtigt kendt for kvaliteten og det eksklusive design. Men i de første mange år, stod Fendi i skyggen af Gucci, som var alles foretrukne brand.

I 1965 blev den mega kendte designer Karl Lagerfeld tilknyttet Fendis Pels afdeling. Lagerfeld blev ganske simpelt chef-designer for Pelskollektionerne, og selv den dag idag har han en stor indflydelse på Fendi, da han er udnævnt til chef-designer for hele brandet.
Det var selvsamme Lagerfeld, som allerede i sit første år hos Fendi, skabte det berømte “the double F” logo, som pryder mange af Fendis lædervarer og accessories.

I 2002 blev Fendi solgt til LVMH-Group (Louis Vuitton – Moet – Hennessy Group), og med det stærke franske firma i ryggen, er kendskabet til Fendi brandet vokset eksplosivt world wide. Især en aggressiv markedsføring, samt en masse ny åbninger af butikker, har ført til øget kendskab, og en kæmpe fast fanskare af kunder.

Idag er Fendi mest kendt for taskerne, accessories og solbriller, dog mest de 2 først nævnte. Især taskerne er blevet et område, hvor Fendi har fået en stor markedsandel. Disse laves både i læder og kanvas med logoet på.

Fendi Solbriller er kendetegnet ved altid at bære enten brand navnet FENDI, det kendte Fendi Spænde (som især pryder taskerne) eller også det berømte Logo. Men når dette er sagt, så er designet af de mange modeller langt fra så simpelt. Solbrillerne laves i alle former og farver. Og der findes en masse eksempler på hvordan brand navnet FENDI eller Logoet pryder solbrillerne. Det ene design er mere kreativt end det andet.
Men fælles for alle Fendi Solbriller er, at de er i top kvalitet, og designet er klassisk og eksklusivt italiensk. Fendi henvender sig typisk til kvinderne, som vil forkæle sig selv med en luxusvarer af absolut højeste karakter. Desuden har Fendi solbriller en perfekt pasform, der gør at de sidder behageligt og gør dem lækre at gå med.
Vil du have luxus og klassisk italiensk design, så er det helt klart værd at kigge Fendis solbrille kollektion igennem. Der er noget for en hver smag!

Læs historien om Mont Blanc her.

6 tanker om “Fendi – Pels og lædervarer i topklasse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.