Fede Adidas solbriller

 

Adidas har i lang tid haltet efter både Nike og Oakley, når det gælder solbriller. Ikke så meget på komfort og kvaliteten, men mere på designet. Altså det unikke look, og det anderledes design, som de andre ikke har. Men sådan er det ikke mere! Langt om længe fristes man til at sige.

Adidas har tydeligvis arbejdet hårdt både på at designe fede solbriller, men også at designe solbriller der skiller sig ud fra konkurrenterne. Dertil kommer det at skabe et brand eller en hype omkring solbrillerne. Det har Adidas også gjort på deres helt egen, men super opfindsomme måde.

Adidas har med deres nye kollektion endelig fået skabt en profil indenfor solbriller. En profil som tager udgangspunkt i det, som Adidas normalt står for, nemlig høj kvalitet, fedt design og god komfort i et og samme produkt.

Det bliver super spændende at følge Adidas fremover, men også at se, hvilke modtræk f.eks Nike og Oakley vil komme med. Men mest Nike, da de har lidt den samme målgruppe som Adidas, hvor Oakley er lidt mere unikt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.