Dior Homme solbriller som kan foldes

 

 

Solbriller som kan foldes, er ingen nyhed. Rayban lancerede sin populære Wayfarer model, og den kunne foldes allerede fra begyndelsen. Men ud over Rayban så er der ikke mange andre mærker, som har benyttet sig af solbriller, som kan foldes.

Diesel kom for et par år siden med en model, som også kunne foldes, men selvom solbrillen var fed, så passede den bare ikke ned i tidens trend. Så den blev desværre ikke det mega hit, som man havde håbet på i Italien. Havde Diesel lanceret den i 2011 eller 2012, så var situationen sikkert en anden.

Et andet stort mærke, som også fornylig lancerede en folde solbrille, det var Burberry. Burberry ramte imodsætning til Diesel ned i en trend, men mærket har bare ingen traditioner indenfor eyewear og solbriller, og derfor er det de færreste forbrugere, som egentlig ved, at Burberry laver solbriller. Så selvom Burberry lancerede solbrillerne på det rette tidspunkt, så formåede mærket ikke at komme ud med budskabet om, at de havde en super cool folde solbrille i kollektionen. Desværre!

Er mærke som har stor chance for at få succes med solbriller, som kan foldes, det er Dior Homme. Ikke så meget fordi, at modellen er noget speciel ud over det sædvanlige, men mere fordi at den er fra Dior Homme kollektionen. Dior Homme har nemlig en stor og loyal kundekreds, og de vil med sikkerhed tage denne nye model til sig.
Derfor er der stor chance for, at modellen vil blive købt af mange, især omkring Århus og KBH. Den eneste ulempe ved Dior Homme er, at mærket kun sælges meget få steder, og ingen af de store solbrille webshops har mærket. Derfor kan det være svært at finde en forhandler, som har denne lækre solbrille til salg. Men sådan er Dior Homme, og sådan har mærket altid været.

Så er du til solbriller, som skiller sig ud, så har du som mand en stor mulighed for at erhverve dig disse fede Dior Homme solbriller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.