Carreras nye solbrille “grand prix”

 

Carrera solbriller har været en stor succes siden lanceringen af retro linien, hvor de gamle klassikere CHAMPION, ENDURANCE, GIPSY, JOCKER, SAFARI mm blev produceret igen. Faktisk har de haft så meget succes, at Carrera solbriller har været mere hot end RayBan de sidste 1-1½ år!

Sideløbende med klassikerne har Carrera lanceret nye modeller, som oftest har fundet inspiration i de gamle hits. Og den nye GRAND PRIX model er ingen undtagelse. Det er tydeligt, at modellen er sammensat af CHAMPION og JOCKER, og det er faktisk en smule skuffende, når man tænker over, hvor mange modeller der efterhånden har detaljer fra CHAMPION. Vi kunne godt have ønsket os, at Carrera var en smule mere innovation og kreative, og kom med en model, som var nyskabende og anderledes.

Det er ikke fordi, at GRAND PRIX er en kedelig solbrille, men man føler bare lidt, at det design har vi set før. Man kan håbe at de kommende solbrille modeller fra Carrera er mere spændende, selvom GRAND PRIX med sikkerhed nok skal sælge godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.