Baroque solbrillen fra Prada er årets fedeste model!

 

Interessere man sig lidt for solbriller, så er nyheden omkring Pradas Baroque solbrille næppe ny. Men derfor kan vi sagtens lave et indlæg om denne unikke og super fede solbrille.

Baroque bliver KUN solgt i Pradas egne butikker, og den sælges i et meget begrænset antal. Dvs den er både unik og eksklusiv på samme tid. Men ikke nok med det, designet skiller sig ud fra alt andet, som Prada har lavet i rigtig mange år indenfor eyewear, og den er måske den mest unikke model Prada nogensinde har designet.

Denne solbrille har et meget innovativt og kreativt design. Selvom designet kan virke voldsomt, så passer det super til helheden. Der er virkelig lagt vægt på et feminint look, som skiller sig ud fra mængden på den fede mode. Og det er lykkes til UG! Ikke nok med at designet rundt om glassene og på selve stellet er super fedt, farverne passer ligeledes perfekt til solbrillen.

Der er ingen tvivl om, at personen som bære denne solbrille vil få opmærksomhed fra alle, og den vil sikkert også gøre en masse misundelige!

Hvor mange stk denne model er lavet i er pt en hemmelighed, men det kan næppe være mange. Når kun sker fra Pradas egne butikker, så begrænset det jo udbuddet en del. Men det er sikkert også meningen, og det er fuld forståeligt! Derfor skal du skynde dig forbi din lokale Prada butik, hvis du vil sikre dig disse fede solbriller.

Om dette er et “nyt koncept” fra Prada, hvor de vil designe unikke solbriller, som derefter kun sælges fra deres koncept stores, det er pt et ubesvaret spørgsmål. Men kan Prada følge op på Baroque modellen, med en ligeså fed og attraktiv model næste år, så go for it!
Det bliver i hvertfald spændende at se, hvordan Prada vil gribe dette an i fremtiden, og det bliver endnu mere spændende at se, hvilke modeller der evt kommer. For Baroque er en ENER, men kan Prada designe en efterfølger, som bare kan nå dette design objekt til sokkeholderne? Man kan have sin tvivl, men Prada har vist spændende nye takter i år, så man skal aldrig sige aldrig 😉

2 tanker om “Baroque solbrillen fra Prada er årets fedeste model!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.