Arne Jacobsens “Svanen” med Copenhagen Skyline

Dette indlæg har ikke det store med solbriller at gøre, men det omhandler et af Danmarks største design genier igennem tiderne. Det er nemlig Arne Jacobsens Svanen, som er blevet produceret i en redesignet udgave!

Der er ikke sket de store ændringer med selve stolen, men der er blevet påtrykt Copenhagen Skyline på ryggen af denne fantastiske stol. Der er tale om en limited edition, som er skabt til ære for København.

Denne limited edition er skabt i nogle moderne og iøjenfaldende farver, hvor man rigtig lækker mærke til trykket. Det ser virkelig smart ud, og det ødelægger på ingen måde det klassiske design. Stolen bliver bare frisket op, og det fanger helt sikkert et yngre publikum, end den traditionelle udgave.

Absolut en geni streg fra Fritz Hansen, som kommer til at sælge mange af disse lækre møbler. Og det er absolut en ny og sjov måde, at forfriske nogle af de gamle klassikere.

Det bliver spændende at se, om Fritz Hansen i fremtiden vil følge op på dette salgs hit, og udgive andre af deres bestsellers med enten print eller i re-designs. De har i hvertfald skabt et nyt hit med denne udgave, og man kan håbe, at det føre til flere special edition udgaver af enten Arne Jacobsen stole, eller nogle af de mange andre danske designere, som Fritz Hansen producere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.