Victoria Beckhams bud på 2011 moden

Rigtig mange mennesker har en mening om hende, og alle aviser elsker at smide hende på forsiden sammen med David. Hun er en populær men samtidig hadet kvinde, som har rigtig mange jern i ilden.
Ikke nok med at hun tidligere var en del af Spice Girls, og senere gik solo, så er hun også mor på fuld tid, og har desuden sit eget mode imperium, som vokser med hastige skridt.

Victoria Beckham også kendt som Push Spice er et geni, når det gælder mode og trends. Ikke nok med at hun har skabt et tøjmærke, som stor hitter i USA, England og store dele af verdenen, nej hun har også fået skabt et solbrille mærke, som udstråler alt det, som den moderne kvinde behøver!
Solbriller fra Victoria Beckham serien har virkelig meget at byde på. Designet skiller sig ud fra mængden, og der er kælet for de mindste detaljer. Stilen er utra feminin, og den henvender sig til den kræsne kvinde, som går op i sit udseende og udstråling.
Det er super fedt, at Victoria Beckham solbrillerne har deres eget touch. Stilen er meget atypisk, og der er virkelig lagt vægt på et unikt og anderledes design, som skiller sig meget ud fra mængden. Stilen er på ingen måde mainstream, og der er eksperienteret meget, hvilket tydeligt ses på de mange meget forskellige designs.

Flere af modellerne i den nye 2011 kollektion har potentiale til at blive bestsellers! Et par enkelte modeller ligner noget, som der er set før hos Dsquared, men ellers er kollektionen meget spændende og attraktiv, hvis man gerne vil være unik.

Det kan kun på det kraftigste anbefales, at du tjekker kollektionen ud hos din nærmeste optiker, da den har så meget at byde på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.