Valentino Solbriller – Når couture bliver til Solbriller-glamour

Valentino Solbriller er de seneste 2 sæsoner blevet berømte på deres eksklusive, glamourøse, bling-bling og luksuriøse look. Og det er ikke uden grund!

Store og mellemstore solbriller med runde former, skarpe kanter og prydet med Swarovski-krystaller, har fået mange kendte, især kvinder, og resten af verden til at falde for looket. Især bling-bling stilen med Swarovski-krystaller, der sidder over alt på solbrillerne, har fået meget opmærksomhed, og bidraget til mærkets hurtige entré i solbrille verdenen.

Detaljerne er i top, kvaliteten er den bedste, og der er virkelig nusset for designet og looket. Ja man kan nærmest føle Valentinos Haut-Couture design, ømheden og sjælen bag designet.

Efter Safilo overtog produktionen og design-delen, er mærket eksploderet fra unknown til en af de mest kendte mærker, og det er endda med en begrænset reklame-del.

Solbrille kollektionerne er så gode og gennemtænkte, at det er umuligt at udvælge et eller to par. Derfor opfordres læserne til selv, at tjekke dem ud og finde deres 2-30 favoritter. Customfit.eu har et stort udvalg af dette nye upcoming mærke, og sælger det til favorable priser. Så tjek evt siden ud inden du smider 2500-3000 kr efter et par solbriller hos optikeren!

Læs historien om Diesel her.

4 tanker om “Valentino Solbriller – Når couture bliver til Solbriller-glamour”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.