Tyske Rodenstock overtager licensen til Alfred DUNHILL solbriller og brillestel

Ligesom det var tilfældet med Mercedes-Benz, så har tyske Rodenstock overtaget licenserne til Dunhills eyewear kollektioner fra italienske Allison. Dvs det er Rodenstock, som har stået for den nye 2011 kollektion, som er på markedet og i butikkerne lige nu!

Selve stilen har ikke ændret sig særlig meget. Dunhill solbriller og briller har den samme design stil, som da Allison havde licensen, hvilket måske kan undre os lidt. For det er faktisk meget få ændringer, som Rodenstock har lavet!
Ved Mercedes-Benz lavede Rodenstock en helt ny profil, som næsten er på linje med Porsche Design, og der var det en tydelig forskel på Allisons designs og Rodenstocks nye kollektion. Men det er altså ikke tilfældet ved Dunhill.

Stilen er stadigvæk meget klassisk, old school og engelsk, hvis man kan sige det sådan. Det er tydeligt, at målgruppen er præcist den samme, og man har valgt at køre videre i samme stil, som Allison i flere år har skabt.
Om der i fremtiden kommer radikale ændringer, eller om Rodenstock mener, at Dunhill har den position på markedet, som man søger efter, det står pt hen i det uvise, men det bliver meget spændende at følge udviklingen.

En af de få steder, hvor der er sket forandringer, det er på materiale sammensætningen. Hvor Allison primært benytter acetat til stellene, så er Rodenstock mere til metal stel. Og det kan man tydeligt se på kollektionen, dog er det igen ikke nær så tydeligt, som ved Mercedes-Benz kollektionen. For det er kun noget af kollektion, som er med metal stel, imens resten er med acetat.

Men Rodenstock har fået justeret lidt på designene, og gjort dem en smule mere skarpe og moderne. Linjerne er blevet tegnet op, og flere af modellerne er bestsellers fra tidligere Dunhill solbrille kollektioner, bare i en ny 2011 version.
Om disse få ændringer på designet, og den lidt skarpere profil får nogen voldsom indflydelse på 2011, det kan jeg godt sætte spørgsmålstegn ved. Men en ting er sikkert, og det er at Rodenstock ikke har overtaget licensen for sjov. De vil udvikle Dunhill til et endnu mere kendt brand, om end at de starter lidt langsomt ud. Men vi vil alle følge med på side linjen og se, hvad dette nye samarbejde kan udvikle sig til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.