Tom Ford Magnus solbriller bliver et hit!

Ja han har gjort det igen! Tom Ford har skabt nogle solbriller til manden, som både vil have super lækre og virkelig elegante solbriller. Og så er det faktisk en klon af et par tidligere modeller af  Tom Ford solbriller. Men det fungere overraskende godt, selvom den nyskabende detaljer er taget fra et par dame solbriller.

Først skabte han Whitney, som var en revolution indenfor solbrille design, hvor stellet over næsen krydsede på en fix måde. Derefter tog han grundprincippet om det krydsende stel over næsen og skabte modellerne Lilliana og Miranda. De har begge solgt i stor stil, og har primært haft den mode interesserede kvinde som målgruppe.

Nu har han så taget princippet fra Lillian og Miranda og mixet det med grunddesignet fra et par Rayban Aviators. Resultatet er de mega fede Magnus solbriller, som nærmest er født til at blive en succes.
De er både moderne og nyskabende, og de bliver med sikkerhed et af de mest solgte herre solbrille modeller i 2011. For de henvender sig direkte til den moderne mand, som gerne vil have Aviators, men ikke gider mainstream Raybans. For med disse Tom Ford Magnus har man mulighed for, at skille sig ud fra mængden, men stadigvæk være med på den nyeste mode!

Det er fantastisk, hvordan Tom Ford med simple midler formår at skabe bestsellers, som kun andre mærker kan drømme om. Men han beviser gang på gang hvorfor, at han gjorde Gucci til et af verdens mest hotte brands på få år, og hvordan han fik vendt underskud til mega overskud. Manden er ganske enkelt genial og et kæmpe design geni, som verden kun har set få af.

Magnus solbrillerne kommer i flere farver stel og glas, og der burde være en farve, som passer til lige præcis dig. Vær moderne, bær Magnus 🙂

En tanke om “Tom Ford Magnus solbriller bliver et hit!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.