THE V – Victoria Beckham står bag nyt solbrille mærke

Hun er en del af den tidligere succes pop gruppe Spice Girls, og til dagligt er hun gift med en af de største fodbold ikoner, som denne jord har set. Sammen med David Beckham har hun 3 børn, og man skulle mene, at hun derfor var en travl husmor. Det er Victoria sikkert også meeeeen… Man kommer ikke udenom, at Victoria Beckham er et ikon indenfor modens verden, og en modeskaber med fingeren på den hotteste puls.

Først skabte hun jeans brandet Rock & Republic, som blev mega stort i USA, England, Tyskland samt flere andre lande. Derefter blev det kjole og full dress mærket Victoria Beckham, som Fru Beckham fik stablet på benene. Men det stopper ikke her! Kort efter fulgte Denim by Victoria Beckham. Det nyeste skud på stammen er solbrille mærket Victoria Beckham. Et mærke som vi alle kommer til at kende meget bedre i 2011!

Inspirationen er tydeligvis hentet fra 1970´erne. Designet og grundformen er meget simpel, hvor Victoria “blot” har tilføjet nogle små detaljer, som giver solbrillerne deres karisma. Glassene er meget store, og enten er de runde eller firkantede. Stellet er meget simpelt. På siderne er der lavet små enkle, men super lækre detaljer, som giver modellerne liv og charme. Ivær V-mærket, som er brandets nye kendetegn passer super godt ind, og skaber en ekstra kontrast mellem de lige linier.

Dette bliver absolut et mærke, som kommer til at hitte så småt i 2010 og årene fremefter. Designet er i topklasse, og vi må alle håbe, at de kan fortsætte i samme lækre stil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.