Solbrille Outlet – Solbriller til outlet priser på nettet

Det amerikanske fænomen “Outlet” har for alvor ramt Europa. Der skyder Outlet-centre op over alt,  og det er indenfor alle brancher. Især mindre lokale Outlets er blevet populære eller Outlet-dage arrangeret af mærkerne eller producenterne selv.

Outlet konceptet består meget simpelt af at sælge sidste sæsons overskudsvarer til meget favorable priser. Der er altså tale om ældre modeller og varer, som der sælges med en betydelig rabat. Ofte er besparelserne på 30-80%, normalt mellem 40-60%, hvilket jo er en dejlig rabat at få som forbruger.

Danmark har fået sit første Outlet-center i Ringsted, hvor mange mærker har deres egen outlet butik. Om dette center bliver en succes må tiden vise, men det har trukket en del opmærksomhed og fået mange besøgende.

På internettet er der skudt flere outlet webshops op med Yoox.com og Dress-for-less.de som de største. Her sælges ældre kollektioner af primært tøj og tekstiler med gode rabatter. Siderne er absolut et besøg værd!

Customfit.eu er den første større webshop ala online solbrille outlet. Udvalget er stort og godt, og der er mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem. Med alle de bedste mærker, som f. eks Diesel, Gucci, Tom Ford, D&G, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Ray Ban, Hugo Boss, Roberto Cavalli, Just Cavalli og mange flere. Der findes både nyeste kollektioner og ældre kollektioner, til super priser. 90 euro + fragt er prisen for et par lækre Hugo Boss Solbriller, Gucci Solbriller eller Marc Jacobs Solbriller, og den pris må siges at være skarp i forhold til prisen hos en optiker. Her kommer man ikke langt for 1500 kr 🙁

Så står du og skal have et par nye Designer Solbriller, er Customfit.eu absolut et besøg værd. Med over 500 forskellige solbriller, der alle er på lager, må vi kunne kalde dem for Europas nye Outlet Webshop indenfor Solbriller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.