RayBan Aviators collection

RayBan er især kendt for 2 solbrille modeller, nemlig Wayfarer og Aviator.

Aviator var den første model, som RayBan producerede tilbage i 1937. Historien bag dette er meget sjov. Det var nemlig efter en ballontur at John MacCready, en tidligere officer fra det Amerikanske militær, beklagede sig over solens skrape stråler, og at disse havde delvist skadet hans syn. Han kontaktede Bausch & Lomb, og bad dem producere en solbrille, som både beskyttede øjnene, men som samtidig var elegant og simpel. Ja det var faktisk sådan, at Aviator så dagens lys…

Aviator kom på markedet, og fra dag et var modellen elsket af piloterne fra Det Amerikanske Luftvåben, bedre kendt som United States Army Air Corps. Og siden den tid, er modellen bare blevet mere og mere populær. Den var en del af bestseller filmen Topgun, og den er idag elsket world wide.

Historierne bag de største solbrille mærker og modeller er sjove og tilfældige, hvilket giver mærkerne et endnu bedre brand.

Siden 1937 er der sket meget. Det simple stel og de grønne glas er blevet videre udvilket, og der findes idag et hav af forskellige designs af Aviator modellen. RayBan har selv lavet en del forskellige modeller, mens andre mærker ligeledes har været innovative og lånt med arme og ben.

Som det fremgår af ovenstående billed, så har RayBan efterhånden en større kollektion af Aviator modeller til både ham og hende. Grundstellet og glassenes form er det eneste, som de alle har til fælles, mens der er tænkt kreativt med hen hold til detaljer og pasform. Men Rayban solbriller er RayBan solbriller. Og sådan vil det altid være.

Aviator er og bliver en bestseller, som altid vil være moderne. Måske ikke tidens hotteste model, men den vil altid have en plads i alles hjerter, og være en del af tiden trend. Go Aviator then choose RayBan!

2 tanker om “RayBan Aviators collection”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.