Pradas vilde 2011 kollektion

 

 

 

Som tidligere omtalt her på bloggen i dette indlæg, så overrasker Prada alt og alle. 2011 bliver for alvor et år, hvor der prøves en masse nyt af, og hvor farverne for alvor får frit spil.

Ovenstående billeder fra Pradas modeshow beviser også, at der er tænkt i helt nye baner. Solbrillerne er nærmest udformet som en maske. Men det buede design får dem alligevel til at afvige. Selve designet er super fedt og anderledes, og farverne er også meget atypiske indenfor solbrille verdenen. Der er virkelig tale om en test af, hvad forbrugerne går efter.

Selvom modellerne er fede og unikke, så kan det godt blive svært at sælge budskabet til kvinder over hele verden. Der er finanskrise, og det betyder besparelser, og dermed mindre til forbrug. Derfor, hvor mange vil mon købe disse solbriller fremfor et par klassiske fra f.eks Tom Ford eller Dior?

Hvis Prada formår at sælge disse, eller hvis de bliver hypet som den nye trend, så er der ingen tvivl om, at de har en bestseller model, hvor de kan få dette niche marked helt for dem selv i en længere periode. Alternativt så ender Prada op med et kæmpe restlager af disse. Modellernes design taget i betragtning, så er det enten eller… Men hvordan det ender, det ved vi først senere på året!

2 tanker om “Pradas vilde 2011 kollektion”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.