Prada Solbriller 2011 – Nyt år og helt nye tider

Et gammelt ordsprog siger, at forandring fryder…

Om det er dette ordsprog, som designerne hos Prada har lyttet til, eller om det bare er nye tider i det Italienske modehus, det er endnu uvis. Men en ting er sikkert, og det er at 2011 bliver et meget anderledes år!
Normalt er Prada solbriller meget klassiske i formen, og enten prydet af Prada logoet, den røde kendte Prada stribe eller Pradas navn på siden. Dertil kommer at farverne er klassiske, og helst i jordfarver + sort.
Men i 2011 skifter Prada totalt stil. Inspirationen ligger tydeligt i Oakleys sporty design, som har fået en kærlig “Prada hånd”. Desuden har designerne tabt farvebøtterne i begejstring. Eller det ligner det i hvertfald. For de klassiske farver er skiftet ud med totalt PANG farver, som skriger “SE MIG SE MIG”.

Resultatet er blevet overraskende godt. Solbrillerne er virkelig fede og trendy, og rammer perfekt tidens trends. Og farverne gør dem blot endnu federe og mere MUST HAVE agtige.

De solbriller skal helt sikkert prøves hurtigst muligt, og sidder de godt, så har Prada for deres nye stil hermed allerede solgt et par.

Det er imponerende hvordan Prada gang på gang formår at overraske positivt! Hvor er det lækkert og fedt, at de tør tager chancer, og ser mulighederne fremfor begrænsningerne!

En tanke om “Prada Solbriller 2011 – Nyt år og helt nye tider”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.