Prada Baroque solbrillen

 

Vi har tidligere på bloggen omtalt den meget unikke Prada Baroque Special Edition solbrille. Denne model er dog kun til salg i Pradas egne koncept butikker world wide. Så den kan du ikke købe online, eller købe hos din lokale optiker.

Men Prada er ikke dumme, og derfor har de lanceret Baroque modellen i en “standard” model. De har taget grund designet fra Baroque Special Edition, men fjernet nogle af de detaljer, som gjorde den model super fed.

Baroque standard modellen er kun i en farve, imod 2-3 farver som Special Editionen er lanceret i. Men det gør ikke Baroque standard modellen mindre attraktiv! Nærmest tværtimod. For den er både billigere, og så kan den købes både online, hos nogle af de mange solbrille webshops, men også hos optikere, som der forhandler Prada solbriller.

Så står du og mangler et par nye solbriller, og vil du gerne have nogle fede, utraditionelle og anderledes solbriller, som ikke alle andre har, så søg lige efter Prada Baroque! Googler du modellen, så vil du se, at alle elsker den, og den er omtalt alle steder. Der er med andre ord tale om en model, som tegner til at blive 2011s mest omtalte solbrille, og nok også  en af de bedst sælgende i 2011-2012. Men det kan kun tiden vise!

Herfra skal i hvertfald lyde de varmeste anbefalinger til Baroque modellen i enten standard udgaven eller Special Edition udgaven. Er du kvinde, så prøv den, det skader ikke, og du vil sikkert blive overrasket over, hvor god komforten er, og hvor fed solbrillen er i virkeligheden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.