Nooka Solbriller – Et univers af fede designs

Nooka er for de fleste danskere et ukendt navn og mærke. Og det er faktisk lidt utroligt, da det Amerikanske modefirma er meget innovative i deres designs. Stilen passer super godt til Skandinavien og herunder Danmark, men mærket har endnu ik fået bid i markedet.

Nooka har lavet flere meget spændende og utraditionelle accessories kollektioner herunder ure, punge, bælter mm. Og nu er de startet på at designe solbriller, som aldrig er set lignende før.
De to første modeller er Mercury og Venus, som er meget kantede i stilen, men begge modeller giver et look, som rammer moden. Den kantede stil passer godt til Carrera moden, men Nookas solbriller virker mere rå og seje i looket end Carrera.
Da første kollektion kun består af to modeller, så bliver det mega spændende at følge udviklingen, og især den kommende kollektion, som må indeholde flere modeller og mere Nooka “spirit”. Det kunne være super fedt, hvis Nooka overførte noget af deres unikke ur designs til deres solbriller!
Nooka har for alvor fået bid i det Amerikanske marked, og mærket vokser world wide.
Så det er nok kun et spørgsmål om tid, før Nooka stormen rammer Danmark, og alle begynder at bære de fede accessories. Der er enkelte danske forhandlere, men potentialet er meget meget meget større!

Nooka har skabt en masse fede produkter, og man kan kun krydse fingre for, at de fortsætter i samme spændende design stil og ånd i fremtiden. For det vil give en masse nye trends og ideer, som mange andre mærker sikkert vil kopier!

En ting er sikkert, og det er at Nooka, er unikt og anderledes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.