Moschino solbriller, tøj, ure og accessories har vundet danskernes “hjerte”

Vi kender alle Moschino! Det Italienske modehus som bruger fredssymbolet, hjerter mm på produkterne.

Selvom mærket er meget Italiensk i designet og signalværdien, så har Moschino i de senere år vundet danskernes hjerte. Det er faktisk utroligt, men ingen joke. Det lille modehus har via sine atypiske og meget kreative designs fået opbygget en dansk kundegruppe. Og der er ikke tale om en lille kundegruppe. Nej Moschino solbriller, ure og accessories er hotteste mode i flere kredse, og tøjkollektionerne er blevet en trend.

Men hvordan kan det lige ske, at et mærke som er så italiensk i principperne, kan vinde frem i lille Danmark? Ja det er der rigtig mange, som må spørge sig selv om. Men en af forklaringerne må helt sikkert være den unikke stil, de unikke og anderledes designs og så helt sikkert brugen af symbolerne.
For store modehuse som Gianfranco Ferre, Cerruti, Calvin Klein (den del af CK som designes og produceres i Italien) mm har i mange år forsøgt at få foden ind på det danske marked, men kollektionerne matcher bare slet ik med efterspørgslen. Og det har betydet skiftende distributører og agenter, men intet har virket.

Men det er fedt at se, at et mærke via en simpel nytænkning, kan opbygge en kundeskare på et marked, som ligger så fjernt fra grund tanken og designet, men det viser også, at intet er umuligt, for den som har viljen. Om det så er bevidst, at Moschino ville ind i Skandinavien er mere uvindst. Men hvorfor skulle Moschino ikke udnytte den succes, som de har fået skabt, og tage alle de markeder med, som de kan?

Det bliver spændende at følge Moschino i fremtiden, og se om de kan videre udvikle deres solbriller, ure, accessories og tøj i en stil, så de evt opnår endnu større markedsandele og kendskab, end mærket har idag. For mærket er heldigvis endnu ikke blevet mainstream, men det er nok nærmere et spørgsmål om tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.