Miu Miu solbriller fra efteråret 2011

 

Billederne herover stammer fra Miu Mius nye A/W 2011 kollektion, altså den kollektion, som bliver aktuel, når foråret og sommeren kommer til Danmark.

Miu Miu er det lille mærke i det italienske modehus Prada, men selvom mærket endnu ikke har opnået Pradas højde, så er Miu Miu meget velanset hos mange kvinder, som elsker mode på en ny og spændende måde. Og det giver den nye solbrille kollektion, og den vidste model herover, også indtryk af.

Miu Miu er kendt for, at gå anderledes veje, end resten af mode branchen. Miu Miu er indbegrebet af italiensk design kombineret med det feminine og uforudsigelige. Ud af dette mix kommer designs, som skaber nye trends og designs, og som appellere til eksklusive mode kvinder.

Solbrillen herover er en kombination af et tyndt metal stel, og store kantede plastik stel. Selvom det kan se lidt underligt ud, når man bare ser solbrillen, så giver det et helt nyt indtryk, når en moderne og modebevidst kvinde bære dem. De skal helt sikkert nok blive et stort hit, og mon ikke andre følger i dette moderne spor? Kombinationen af 1970´ernes store kantede stel, og så det tynde RayBan Aviator stel.

Det er et par sunglasses, som i hvertfald skaber opmærksomhed, og som vil give de fleste kvinder et diva look!

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.