Michael Kors HITS!

Herunder følger et par solbrille hits fra den amerikanske succes designer Michael Kors. Alle solbrillerne har deres eget unikke design, som kun Michael Kors kan lave det.

PARIS hedder denne super lækre solbrille fra Michael Kors. Der er ingen tvivl om, at Michael Kors har fundet inspirationen hos Tom Ford. Måden hvorpå de to glas hænger sammen ligner til stor forveksling succes modellen Whitney fra Tom Ford. Men Michael Kors har benyttet andre materialer og farver, og har desuden gjort sidestellet meget mere eksklusivt og lækkert. Absolut en model, som enhver mode kvinde burde eje!

Michael Kors har skabt denne lækre solbrille ved navn GENEVA. Den har et lidt råt look forfra, men siderne er meget lækre, feminine og eksklusive. Glassene er lavet ud i et med et mellem stykke, som giver en opdelende effekt. På siderne er der et flot og elegant spænde, som giver det feminine look. Desuden er sidestellet udsmykket, så der opstår en rille effekt, som virkelig kommer til rette, når lyset rammer den. Absolut et par solbriller, som kan anbefales!

En af tidens hotteste modeller er Wayfarer fra RayBan. Modellen er så hot, at de fleste andre solbrille brands har lavet deres egen fortolkning. Michael Kors kunne ikke nøjes med en fortolkning, så han har skabt 2…

Den øverste model (den sorte) hedder MADISON, mens den nederste model (den tykis) hedder SANTA BARBARA.

Selvom begge modeller tager udgangspunkt i Wayfarer, så er resultatet meget forskelligt. Men det er jo godt, fordi de på den måde rammer hver deres målgruppe. Hvor SANTA BARBARA er den mere klassiske Wayfarer model i mange forskellige skrigende farver, så er MADISON den mere stilrene og eksklusive fortolkning, som mere er tilegnet det lidt ældre publikum, samt dem der går op i stilrene solbriller. Begge er værd at eje, hvis man ikke ønsker “THE ORIGINAL” Wayfarer fra RayBan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.