Madonna + Dolce&Gabbana laver endnu en kollektion i 2011

Pop ikonet Madonna fortsætter samarbejdet med Dolce&Gabbana, og der kommer derfor i 2011 en opfølger på dette års succes kollektion. MDG som mærket hedder, har dog ikke samme nyskabende stil, som den første kollektion, desværre.

Her over ses modellen MDG 4109S, som er en moderigtig solbrille, som alt for mange mærker laver… Man har ganske enkelt tilført en tidligere succes model lidt “cateyes”, så glassene får en lidt oval form. Men der er intet nyt i dette, da flere mærker inkl Tom Ford allerede producerede lignende modeller til sommeren 2010.

Så forventer man samme udfordrende og innovative solbriller, som første MDG kollektion indeholdt, så bliver man slemt skuffet. Stilen er blevet meget stilren, og det er faktisk en tand for stilren! D&G mister simpelthen deres normale touch, og det betyder at mange af modellerne ender med at ligne “look a likes” efter andre brands. Men er man til Dolce&Gabbana, så er flere af solbrillerne lige i tidens ånd, selvom de fås flottere og mere lækre i andre mærker.

Vi bringer en af de kommende dage flere billeder fra den kommende kollektion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.