Lacostes sporty solbrille kollektion 2011Skab din egen stil med de aftagelige arme. Fronten og armene finde i et hav af farver, så du kan skabe din helt egen farvekombination!

 

Så er den første solbrille kollektion fra Lacoste, under den nye licenshaver Marcolin, endelig kommet på gaden. Og hvilken en!

Kollektionen bære tydeligt præg af, at den er målrettet den aktive og sporty målgruppe, og dermed er Lacoste gået væk fra den klassiske og meget stilrene stil, som Charmant (tidligere licenshaver) havde lagt for dagen. Iøvrigt en stil som passede perfekt til Lacostes øvrige målgruppe.

Den nye solbrille kollektion er meget individuel og fyldt med funktionaliteter, som vi endnu aldrig har set. F.eks er flere af solbrille modellerne med aftagelige arme (siderne på stellet). Det er dermed muligt, at købe en front i en farve, og selv skabe sit eget farvemix med de arme, som man ønsker. Meget smart og innovativt tænkt i en tid, hvor alle søger deres egen individuelle stil, og hvor folk gerne vil være unikke. Dette overgår i hvertfald Raybans mangefarvede Wayfarer modeller!
Faktisk er grund ideen så genial, at Lacoste nok vil skabe en trend over de næste par år, hvor det bliver muligt at skabe sin egen individuelle farvesammensætning. Det bliver i hvertfald spændende at følge, og hvor er det typisk, at det er Marcolin, som får de geniale ideer 😉

Ud over individuel stil, så er kollektionen præget af funktionalitet. Om inspirationen er fundet hos Nike, det er uvidst, men flere af modellerne bære tydeligt præg af, at de har samme grundtanker, som der ligger bag de fleste Nike solbriller. Blandt andet er der et par modeller, hvor armene kan sættes sammen, så solbrillerne bliver spændt fast om hovedet. Dette er f.eks meget praktisk, hvis man løber eller dyrker andre former for ekstrem sport, hvor kroppen udsættes for enten vind, vejr eller uforudsete udfordringer. Igen er ideen mega genial og banebrydende, og både Nike og Oakley følger helt sikkert med fra sidelinien.

Generelt bære den nye kollektion præg af, at Lacoste gerne ville smide det gamle ry, som det kedelig klassiske mærke, som ikke forsøger noget nyt. Og det er lykkes til UG, så nu må vi afvente reaktionen fra forbrugerne  hen over sommeren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.