Italienske Fendi solbrille hitter i 2011

Kig på disse reklame billeder for den kommende kollektion af solbriller fra Fendi. Det ser mega fedt ud ikke?

Man kan for alvor se, at LV og Prada mener det seriøst, når de siger at Fendi skal blive et af verdens hotteste brands. I de sidste par år har mærket vundet frem over alt, og det resulterede i at mærket var i top 10 i 2010 over de meste kendte modebrands. Men det stopper næppe her! LV og Prada har nemlig spyttet mange penge i kommende reklamer og shops, så Fendi bliver sikkert endnu større i 2011!

Den kommende 2011 solbrille kollektion ser super spændende ud. Der er benyttet farver og designs, som ligger langt fra den normale klassiske Fendi stil, hvilket kan tyde på, at Fendi forsøger at vinde nye kunder. Og det sker via en ny stil, som er lidt mere vild end den, som vi kender til fra tidligere.

Reklamebillederne giver et indtryk af eksklusive og lækre solbriller, som passer perfekt til den moderne kvinde. De er store og runde eller mellemstore og kantede, og så har de appeal! Det er en meget vigtig ting i disse tider, hvor der kæmpes hårdt om solbrille markedet.

Fendi er og bliver et spændende mærke, og 2011 bliver endnu mere spændende! Mon Fendi for alvor får bid i det danske marked, eller fokusere de på den sydlige del af Europa samt Asien og USA?

En tanke om “Italienske Fendi solbrille hitter i 2011”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.