Giorgio Armani finder inspiration hos andre solbrille mærker!

Giorgio Armanis nye solbrille GA 834/S er super lækker, trendy og moderne. Men det er tydeligt, at Giorgio Armani har fundet inspirationen hos to konkurrenter på solbrille markedet, som har den enorme succes, som Armani mangler!

Kigger man på selve detaljen mellem glassene, så er der ingen tvivl om, at den stammer fra Persols super kendte solbriller. Det er så tydeligt, at man ved første øjekast nemt kan forveksle disse solbriller med et par Persol.
Kigger man derefter på selve stellets opbygning og de små detaljer, så er det tydeligt, at inspirationen er fundet hos succesfulde Tom Ford. Dog er der sket nogle tilrettelser, så man ikke kan forveksle solbrillerne med Tom Fords, men man kan tydeligt se lighederne.

Og så kommer det alt overskyggende spørgsmål! Hvorfor “kopiere” et kæmpe brand som Giorgio Armani andre mærker?

Kigger man lidt på salget af Giorgio Armani solbriller, så ligger svaret lige til højrebenet. Mærket har ikke haft samme vækst og succes, som mange af konkurrenterne inkl Persol og Tom Ford. Og derfor er det måske et desperat håb om, at GA vil øge salget, hvis de rammer andres succesåre.
Men det er ligeledes en utrolig farlig satsning. For ved at tage andres succes, så degraderes GA som mærke, når det gælder unikke designs og nytænkning. Og det ville være en katastrofe!

Derfor må vi alle håbe, at dette blot er en one time efterligning, så vi kan få tidligere det tidligere så succesfulde italiensk modehus på banen igen. Vi ved alle sammen, at Giorgio Armani er innovative, og rigtig gode til at ramme eller sætte moden, men de har manglet evnerne indenfor eyewear og solbriller de sidste par år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.