Eksklusive Valentino

Valentino har skabt en klassiker i modellen VA5484/S. Modellen er godt nok fra 2008-2009 kollektionen, men den er stadigvæk super eftertragtet pga det fede look!

Det er især de to sommerfugle på siderne, som har gjort modellen super moderne. Sommerfuglene er lavet i metal, men er prydet med Swarovski krystaller, ligesom at der er Swarovski krystaller både på fronten over glasset, og på sidestellet af denne model.
Det giver alt i alt en super eksklusiv og unik solbrille, som meget få kan konkurrere med. Det klassiske stel gør, at den passer til de fleste kvinder, og at storset alle kan bære den med stil! Eneste minus er, at modellen er en smule bred, så kvinder med smalle hoveder ikke kan bære dem.

Men modellen er super fed, og nok en af Valentinos største hit til dags dato. Selv flere år efter lanceringen, der storsælger den stadigvæk, og det kan kun betyde, at Valentino har gjort et eller andet rigtigt!

Modellen findes også i en VA5485/S model, hvor glassene er seperate i Aviator stilen. Også en attraktiv model, men den kan ikke ramme samme højde som VA5484/S modellen!
Desuden er begge modeller lavet i nogle rigtig elegante og eksklusive farvekombinationer, som blot understøtter designet og det eksklusive look!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.