Dsquared solbrille reklame

 

Denne reklame fra vinteren 2010-11, viser meget tydeligt, hvad det er Dsquared står får, når det gælder solbriller.

Dsquared solbriller er store, kantede, unikke og mega fede. De er anderledes og unikke, da de skiller sig ud fra mængden af mærker på markedet. Der er ingen, som har samme rå og eksklusive stil, som Dsquared har!

Dsquared er både til kvinder og mænd. Men det er hovedsageligt kvinderne, som der er fokus på. Solbrillerne er fyldt med fede detaljer og unikke designs. Det er alt lige fra skæve kanter, over symboler til fede design detaljer, som pryder de eksklusive solbriller. Men fælles for alle solbrillerne er, at stellet er stort og tyk omkring glassene. Hvor alle andre mærker prøver at køre et stilrent design med et tyndt stel, så er Dsquared gået i den modsatte retning, og benytter konserkvent et tykt stel omkring glassene. Dette kombineret med nogle rå og skæve kanter giver solbrillerne et cool look.

Dsquared er meget maskulint og råt i designet, men med en feminin appeal! Det er absolut et mærke, som du skal holde øje med i fremtiden, da de vil vokse med raketfart, som de også gjorde det indenfor tøjbranchen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.