Dolce&Gabbana – Solbriller med stilrene designs

Som vi tidligere har nævnt her på bloggen, så har D&G eller Dolce&Gabbana ændret stil for alvor indenfor det seneste år. Hvor mærket tidligere var synonym med store logoer eller mange logoer, så er 2011 stilen helt anderledes. Det skyldes næppe D&G eller Dolce&Gabbanas lyst eller vilje til at forandre sig, men nærmere modens udvikling.

Men man må alligevel tage hatten af for mærket, som på kort tid har fået ændret kurs, og dermed skabt sig et nyt image. Hvor nogle af de gamle kunder nok er tabt pga ændringerne, så har den nye stil nok vundet mindst samme antal, hvis ikke flere.

Hvad de to skabere af D&G + Dolce og Gabbana har gjort, det må stå hen i uvisheden, men de har fået en inspiration og vilje til fornyelse, som man sjældent ser blandt kæmpe modehuse.

Et godt eksempel er disse nye DG 6077/S fra 2011. Stilen er meget minimalistisk og smuk, hvor brand, logoer mm er meget anonymt. Selvom det for 3 år siden ville have været NO GO for D&G, så virker det faktisk i 2011. Solbrillen er rigtig lækker, smuk, giver et fedt look og ikke mindst moderne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.