Chanel solbriller skaber ny verden!

Se godt på billedet. Det viser nemlig et par super fede Chanel solbriller, som virkelig tager os med til en helt ny verden.

Grundstellet er der intet nyt i. Sølvfarvet og meget simpelt. Der er heller ikke noget nyt i CC logoet på siderne, som jo er standard på de fleste Chanel modeller. Nej læg mærke til læderstykket, som sidder på siderne. Indvendigt er det læder, og udvendigt er det pels. Kontrasten mellem søvl og brun er emminent, og giver solbrillerne en ekstra karisma.

Læderstykket kan godt nok fjernes, men det er jo det, som giver disse solbriller deres absolutte charme. Og detaljer er bare så simpel, men den tilføre bare så meget til solbrillerne. Ikke nok med at det er innovativt og meget kreativt, det er også en helt ny måde at tænke solbriller på!
Fendi har i flere år benyttet læder på deres solbriller. Det har primært været stellet, som har været viklet ind i læder, eller med påsat læder. Så derfor har Fendis modeller ik helt været på samme måde. Men denne Chanel A40852 er en helt ny måde, at benytte læder på.

Det bliver næppe sidste gang, at vi ser solbriller og læder i en lækker kombination, og det bliver rigtig spændende at føle Chanel i den kommende tid. Mon de skaber endnu en spetakulær model, eller bliver de overhalet af Fendi? Eller bliver det et helt tredje mærke, som kommer med de nye modeller. Ingen kan spå om fremtiden, men det bliver i hvertfald meget spændende at følge.

Du kan se flere super fede Chanel modeller på deres hjemmeside VED AT KLIKKE HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.