Billige designer solbriller, men hvor?

Nettet er fyldt med webshops, som alle sælger designer solbriller. Men priserne er stortset de samme i de fleste webshops, dog er der en besparelse i forhold til de danske optikkere. Men i min søgen efter billige designer solbriller har jeg fundet et par shops, der skiller sig ud fra mængden. I mit første indlæg vil jeg starte i Tyskland.

Jeg fik dette link sidste sommer fra en veninde, men fik aldrig tjekket siden ud, da hun sagde de havde billige solbriller. Dengang var det normen i min verden, at billige solbriller betød samme priser, som alle de andre webshops. Men Customfit.eu er virkelig anderledes på mange måder, og de fleste er positivt ment.

For det første har webshoppen nogle fantastiske priser. De er virkelig lave, og man får en besparelse, der er til at mærke. Den er faktisk så stor, at man ofte kan få næsten 2 par solbriller for 1 stks pris andre steder. Og det er da bemærkelses værdigt, at vi i Danmark ingen butikker har af denne slags. Uden at være sikker, så tror jeg faktisk de har Europas laveste priser, men det vil en undersøgelse i løbet af sommeren afsløre, og det kommer vi sikkert tilbage til, til den tid.

For det andet lagerfører Customfit.eu alle deres solbriller. Så de sender faktisk ens order indenfor 1-2 dage, og så går der 1-2 dage før de lander hos kunden. Jeg modtog mine solbriller 2 dage efter bestilling, hvilket var meget overraskende. Tidligere havde jeg købt hos andre danske webshops, og der er 2-5 ugers leveringstid ikke unormalt. Så ud over lave priser skiller customfit.eu sig ud ved hurtig levering.

Eneste negative ting er, at sortimentet ikke er ligeså stort, som hos nogle af de andre konkurrenter. Men over 400 modeller på lager er også en del. Det er det sortimentet udgør pt, og mon ikke det stiger i fremtiden i takt med, at vi kunder får øjnene op for denne shop.

Så skal du have Gucci solbriller, Giorgio Armani solbriller, Tom Ford solbriller, Diesel solbriller, Roberto Cavalli solbriller eller andre solbriller, så besøg helt klart denne side, for det er tiden og besøget værd.

Længe leve nethandlen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.