Alexander McQueen Solbrille reklame anno 2010

2010 var et forfærdeligt år for alle os, som elsker Alexander McQueen. Det var nemlig i 2010, at den kendte og elskede designer begik selvmord! R.I.P. McQueen… 🙁
Han vil blive savnet utrolig meget for hans fantasi fulde, men utrolig fede og unikke designs. Dødningehoved tørklæderne, designer solbriller, frække sexede kjoler, accessories af alverdens art og tasker og punge.
Inden Alexander begik selvmord, nåede han at arbejde, som chef designer hos Gucci!

Om det er i denne tragedie at reklamefolkene hos Alexander McQueens mærke, mærket er opkaldt efter ham selv, og hedder Alexander McQueen, har fundet inspirationen til årets reklamer er uvidst, men alle reklamer har døden som tema.

Her er en af plakaterne for de lækre Alexander McQueen solbriller. Solbrillerne er blevet meget moderne de senere år, og især Alexanders skæve designs har vundet frem.
Kollektionen er år for år vokset, og i 2011 kommer der en virkelig spændende kollektion. De første smagsprøver er kommet ud, og det ser MEGET lovende ud!

Man kan mene meget om reklamen, men en ting er sikkert, og det er at den fanger! Om man kan lide den eller ej, så bliver man nysgerrig, når man ser den, og det er jo det vigtigste ved en reklame. Så må tiden bare vise, om den støder mere end den sælger! Jeg tvivler stærkt på det, da McQueen er blevet cult efter sin død…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.